طراحی وب سایت
جالب است بدانید که .WWW مخفف کلمه انگلیسی World Wide Web است؛ به معنای شبکه جهانی وب یا همان اینترنت. در اصل وبسایت ما بستری است که بخش مهمی از داراییهای ما محسوب میشود. سایتها به دو دسته استاتیک و یا داینامیک تقسیم می گردند. داینامیک بودن (پویا بودن) سایت به معنای آن است که مدیر سایت می تواند هرزمان که بخواهد محتوای سایت را کم یا زیاد کند، دقیقاً همان اتفاقی که در سایتهای خبری میافتد در حالی که در حالت ایستا یا استاتیک مدیر سایت قادر به تغییر در محتوا نیست و حتما باید کسی را برای انجام این کار استخدام کند.
در آغاز، وب سایت با کدهای HTML نوشته میشد. بعدها طراحی وب پیچیدگی های بیشتری یافت که این پیچیدگیها موجب زیباتر شدن ظاهر وب سایت ها شدند. زبان کمکی CSS موجب حذف روش نا صحیح طراحی با جدول پنهان گشت. یکپارچه سازی پایگاه داده نیز به نوبه خود موجبات پیشرفت را برای وب سایت ها فراهم کرد.
اولین سایت جهان تنها 28 سال سن دارد. Netscape و Microsoft اولین مرورگرهای پیشرفته ای بودند که قبل از گوگل طراحی شدند.
این مرورگر ها در نوع خود انقلابی در شبکه جهانی اینترنت بودند. جاوا اسکریپت و HTML امکان بهتر شدن شماتیک سایت ها را فراهم کردند. مرورگر Internet Explore تحولی شگرف در زمینه مرورگرها و طراحی سایت به وجود آورد. در آن زمان این مرورگر توانایی پشتیبانی از HTML 4.1 و CSS 1 را داشت. همچنین از نظر تاریخی این مرورگر اولین مرورگری است که از فرمت PNG پشتیبانی میکند.
کاربرد طراحی وب سایت
به زبان ساده هر اقدامی که موجب شود وب سایت حالتی چشمگیر به خود بگیرد و مخاطبان بیشتری جذب کند، جزو طراحی وب است. ترکیب طراحی وب با سئو موجب جلب رضایت مشتری میگردد. طراح وب به دنبال زیبایی ظاهری سایت است و دقیقاً وظیفه مهندس معمار در ساختمان سازی را دارد، این در حالی است که مهندس عمران سازه ساختمان را طراحی میکند و میسازد. سوألی که پیش میآید این است که آیا ساختار وبسایت هم نیاز به طراحی دارد؟ جواب مثبت است. این وظیفه بر عهده برنامه نویس وب است.
طراحان وب معمولاً از این روشها برای طراحی استفاده میکنند: از قبیل HTML، CSS، javascript، jquery و … . ، جی کوئری. آژانس دیجیتال مارکتینگ آرتان طراحی سایتتان را با توجه به نیازهای مشتری و کارکرد سایت انجام میدهد و با توجه به نوع کاربرد سایت، از گرافیک مناسب استفاده میکند.